Lichtreclame

LED lichtreclame

LED verlichting in uw lichtreclame heeft verschillende voordelen. Met LED verlichting verbruikt u veel minder energie, waardoor u een besparing tot wel 70% op uw energierekening kunt behalen. Daarnaast heeft LED een langere levensduur ten opzichte van TL en NEON verlichting.
Mediasign heeft zich gespecialiseerd in het ombouwen van bestaande NEON of TL lichtreclame naar LED verlichting. Hierbij vervangen we de verlichting en geven we de lichtreclame direct een onderhoudsbeurt. We controleren de belettering, het lakwerk, de constructie en de elektrotechnische kant van de installatie. Kleine reparaties voeren we direct uit

Lichtreclame ombouwen naar LED

Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om bestaande TL of NEON lichtreclame om te bouwen naar LED. Het voordeel is dat u niet een geheel nieuwe lichtbak hoeft aan te schaffen en u kunt door de toepassing van LED verlichting aanzienlijk besparen op uw energierekening. Kortom, het ombouwen naar bestaande lichtreclame naar LED is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw lichtreclame verlengt de levensduur. Daarnaast bent u met periodiek onderhoud ervan verzekerd dat uw lichtreclame er altijd tip top uitziet. Mediasign biedt diverse onderhoudscontracten op maat aan. Tijdens het onderhoud besteden we aandacht aan zowel het uiterlijk van de lichtreclame als de technische staat van o.a. de verlichting, de belettering, het lakwerk, de constructie en de elektrotechnische kant van de installatie. Kleine reparaties voeren we direct uit en we verhelpen storingen. Zo zorgen we ervoor dat eventuele schade beperkt blijft.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Vooral voor oudere lichtreclames is het heel zinvol om een eenmalige onderhoudsbeurt te doen. Ook als uw lichtreclame niet door Mediasign geleverd is kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. Aan de hand van uw wensen doen wij u graag een passende aanbieding zodat u jarenlang verzekerd bent van een goed ogende, naar behoren functionerende en veilige lichtreclame.

Onderhoud lichtreclame

Onderhoud van uw lichtreclame draagt bij aan de uitstraling en levensduur van de reclame. Mediasign biedt onderhoudsbeurten en periodiek onderhoud voor uw lichtreclame.