BuitenReclame

Wil je opvallen als bedrijf en nieuwe klanten bereiken? Dan is buitenreclame essentieel. Ook straalt uw bedrijf professionaliteit uit als de buitenreclame netjes verzorgd is. De eerste indruk is altijd de belangrijkste. Wij assisteren u graag bij uw keuze voor buitenreclame en komen dan ook graag ter plekke naar de situatie kijken. Zo kunnen wij, rekening houdend met uw voorkeuren, een passend advies uitbrengen.

Denk hierbij o.a. aan: gevelreclame, lichtreclame, raambelettering, reclameborden, spandoeken en vlaggen.

Lichtreclame ombouwen naar LED
Om energie te besparen en duurzaam om te gaan met energiebronnen is het mogelijk om bestaande TL of NEON lichtreclame om te bouwen naar LED. Het voordeel is dat u niet een geheel nieuwe lichtbak hoeft aan te schaffen en u kunt door de toepassing van LED verlichting aanzienlijk besparen op uw energierekening. Kortom, het ombouwen naar bestaande lichtreclame naar LED is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

LED lichtreclame
LED verlichting in uw lichtreclame heeft verschillende voordelen. Met LED verlichting verbruikt u veel minder energie, waardoor u een besparing tot wel 70% op uw energierekening kunt behalen. Daarnaast heeft LED een langere levensduur ten opzichte van TL en NEON verlichting.
Mediasign heeft zich gespecialiseerd in het ombouwen van bestaande NEON of TL lichtreclame naar LED verlichting. Hierbij vervangen we de verlichting en geven we de lichtreclame direct een onderhoudsbeurt. We controleren de belettering, het lakwerk, de constructie en de elektrotechnische kant van de installatie. Kleine reparaties voeren we direct uit.

GEVELRECLAME • LICHTRECLAME • RECLAMEBORDEN • SPANDOEKEN • SPANDOEKFRAMES • BOUWBORDEN • BEWEGWIJZERING • RAAMFOLIES